Чернігівський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої функції у штатному режимі


Чернігівський рибоохоронний патруль продовжує виконувати свої функції у штатному режимі.

Відповідно до доручення Президента України, рішення Державної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, рішень Кабінету Міністрів України, наказу Держрибагентства України від 17.03.2020 №84 та з метою збереження здоров’я працівників патруля, запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 Управління Держрибагентства у Чернігівській області підтримує заходи з карантину і вносить ряд змін до режиму роботи.

Так, частина працівників рибпатруля буде виконувати свою роботу дистанційно. Водночас, керівний склад відомства буде присутній на робочому місці.

Наразі ведуться роботи щодо організації дистанційного режиму роботи. Будуть вжиті додаткові заходи для максимального використання електронних комунікацій, проведення нарад в онлайн - режимі.

У патрулі функціонує система електронного документообігу, електронна пошта, тому співробітники продовжуватимуть виконувати свої посадові обов’язки в повному обсязі.

Державні інспектори будуть здійснювати рибоохоронну роботу у штатному режимі.

Скасовано проведення всіх масових заходів.

Тимчасово скасовано особистий прийом громадян та пропонується звертатися до Чернігівського рибоохоронного патруля на електронну пошту [email protected] або chng.rp.gov.ua та телефоном (0462) 72-71-35.

Телефони «гарячої лінії» Управління (099) 112-13-44, (0462) 93-75-57 працюють цілодобово.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!